Ulei de măsline aromat

Vrei să adaugi în preparatele tale cel mai gustos ulei de măsline? Accesează site-ul mardeolivos.ro și alege-ți uleiul de măsline, care crezi că ți-ar face mâncarea mai gustoasă. Uleiul de măsline nu este bun de utilizat doar în preparate, ci este și foarte bun de consumat în cantități mici ca remediu pentru diferite simptome, precum constipația sau dureri abdominale.

Obținerea uleiului de măsline extravirgin implică atenție și implicare sporită. Procesul de producție al uleliul din măsline este complex și necesită parcurgerea mai multor etape. Nu toate uleiurile din comerț sunt extravirgine. Etichetele te pot înșela în privința calității din sticlele cu ulei obținut din măsline.

Pe mardeolivos.ro se găsește cel mai pur și aromat ulei de măsline de pe piață. Măslinele utilizate în obținerea uleiul de pe mardeolivos.ro sunt din Spania, din regiunea Jaen-Mengibar. Acolo măslinele sunt recoltate cu foarte mare atenție. Uleiul de măsline este obținut prin presare la rece la mai puțin de 24 de ore de la culesul măslinelor. Acest lucru face ca aroma naturală de măsline să rămână în ulei într-un procent ridicat.

ulei de măsline

Ulei de măsline obținut cu atenție de pe mardeolivos.ro

Uleiul din măsline Picual de la mardeolivos.ro este obținut din măsline atent selecționate. Măslinele din care sunt făcute uleiurile de măsline de la mardeolivos.ro sunt doar cele din copac, iar cele care ating solul nu sunt utilizate, așa cum se întâmplă în cazul altor branduri de uleiuri de măsline. Rafinamnetul cu care este procesat uleiul de pe mardeolivos.ro întrece orice așteptări.

Producția uleiului de măsline Ulei Extra Virgin Suprem Dehesa de Velascos de pe mardeolivos.ro este de doar 2000 de sticle pe an și este obținut prin procesare la rece sub un riguros control al temperaturii de sub 24 de grade.

Produsele de la mardeolivos.ro sunt de calitate superioară datorită atenției cu care sunt plantați măslinii și datorită îngrijirii corespunzătoare a recoltei de măsline.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *