îmbrăcăminte damă

Tipuri de îmbrăcăminte damă care maschează picioarele groase

Nu toate femeile sunt îndeajuns de norocoase pentru a fi înzestrate cu o siluetă zveltă, cu picioare lungi şi bine proporţionate însă, moda oferă numeroase tipuri de îmbrăcăminte damă care să te ajute să maschezi nişte picioare groase.

Micile defecte cu care te confrunţi pot să fie mascate dacă manipulezi vizual proporţiile. Aşadar, îţi vom prezenta câteva trucuri pe care să le poţi pune în aplicare pentru a masca picioarele groase.

Trucuri pentru a masca eficient picioarele groase cu îmbrăcăminte damă potrivite

Pentru a putea masca o zonă cu probleme, aşa cum sunt în exemplul nostru picioarele groase, poţi să alegi să porţi şi fuste. Însă, acestea trebuie să fie până la genunchi sau chiar mai scurte pentru a evita să evidenţiezi zona gambelor. Chiar şi dacă porţi pantaloni trei sferturi vei crea iluzia unor gambe mai groase decât ai în realitate.

Alt advertorial SEO : Haine pentru femei la cel mai bun preț

îmbrăcăminte damă

O piesă de îmbrăcăminte damă pe care poţi să o porţi cu încredere este reprezentată de fustele cu croiala tip ,,A” care va face să nu se observe grosimea picioarelor foarte tare. Cel mai indicat este să alegi fuste cu talie înaltă pentru a face picioarele tale să pară mai slabe şi mai lungi.

Aceeaşi regulă ca şi în cazul fustelor se aplică şi la rochii. Optează pentru modele vaporoase sau delicate care îţi maschează picioarele. Rochiile evazate şi foarte scurte îţi vor pune picioarele în valoare iar modelele cu talia bine marcată ar trebui să fie piesa de rezistenţă din garderoba ta. Colanţii sau pantalonii tăiaţi în dreptul gleznelor sunt tipuri de îmbrăcăminte damă care trebuie evitate. Mizează pe pantaloni evazaţi cu talie înaltă pe care să îi porţi cu tocuri înalte.

Selectează de la Deppo cele mai frumoase haine şi poartă-le cu încredere

Lumea modei a dezvoltat tot felul de trucuri şi sfaturi care să te ajute să îţi evidenţiezi calităţile. Deppo te ajută prin a-ţi pune la dispoziţie îmbrăcăminte damă de calitate şi în pas cu tendinţele actuale. Pentru un look impecabil ai la dispoziţie piese vestimentare atrăgătoare pentru toate tipurile de siluetă. Intră în magazinul online Deppo şi alege chiar acum hainele potrivite.

Următorul articol: Ojă semipermanentă pentru toată lumea

Related Posts

One thought on “Tipuri de îmbrăcăminte damă care maschează picioarele groase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *