Shake proteine – cât este bine să consumi pe zi?

Proteinele reprezintă unul din cei trei macronutrienţi esenţiali pentru a te simţi în formă maximă în fiecare zi, dar oare ce cantitate de shake proteine este indicat să consumi în fiecare zi, astfel încât să te menţii sănătos?

Există multe motive pentru care merită să consumi un shake proteine cum ar fi să creşti masa musculară, să pierzi în greutate, să câştigi greutate sau să te recuperezi din accidente sau îmbolnăviri grave. În funcţie de ce adaugi într-un shake proteic decizi şi cât de multe poţi să bei.

Alege să consumi shake proteine în funcţie de necesarul tău zilnic

Atunci când vine vorba despre proteine este bine să iei în calcul care este necesarul de proteine pentru ziua respectivă. Persoanele sănătoase au nevoie în jur de 0,8 grame de proteină per kilogram de masă corporală dar atleţii au nevoie de o cantitate cuprinsă între 1-2 grame de proteină per masă corporală, frecvenţa şi intensitatea antrenamentului.

Un shake proteine nu se consumă pentru a înlocui mesele principale ale zilei, acestea sunt mai degrabă suplimente alimentare menite să întărească aportul necesar de nutrienţi esenţiali pentru o persoană.

Următorul articol de blog : Ce avantaje poate să îţi ofere un ventiloconvector?

shake proteine

De exemplu, dacă mănânci trei mese pe zi acest lucru înseamnă că trebuie să consumi în jur de 29 de grame de proteine. Dacă nu consumi această cantitate atunci un shake proteine este alegerea cea mai bună pentru a suplini aportul necesar la o masă. O cantitate suficientă de proteine este mai dificil de extras doar din alimentaţie, asta dacă nu doreşti să mănânci mai mult pe parcursul unei zile. Un atlet care cântăreşte peste 100 kilograme şi se antrenează intens ar trebui să consume trei shake-uri proteice pentru a atinge aportul necesar de proteine pe zi.

Achiziţionează suplimente alimentare care te pot ajuta în mod real

Nu există un răspuns clar privind doza maximă de proteine benefică pentru organism motiv pentru care este recomandat să te bazezi pe obiectivele tale. Un shake proteine de calitate te poate ajuta mult mai eficient să îţi atingi obiectivele propuse, aşadar, te aşteptăm în magazinul online www.pronaturasport.ro pentru a cumpăra produsele de care ai nevoie pentru un stil de viaţă sănătos.

Alt articol de blog : Vitamine şi minerale esenţiale pentru sezonul rece

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *