requiem cluj

Servicii funerare de calitate la Requiem

Requiem este o companie înființată în Cluj-Napoca acum mai bine de 20 de ani, care are ca obiect de activitate principal prestarea de servicii funerare. Ceea ce caracterizează echipa Requiem este seriozitatea în muncă, astfel încât rezultatele obținute să denote o calitate înaltă a serviciilor prestate cu devotament și profesionalism.

Pentru noi, ceea ce facem contează cu adevărat. De aceea, pe lângă toate cele necesare pregătirii și desfășurării ceremoniei funerare, asigurăm clienții de suportul nostru pe toată perioada colaborării. În timpul în care am activat pe această piață, am descoperit lucruri la care nu ne-am fi gîndit în mod normal, am întâmpinat situații neprevăzute, dar am reușit să le depășim și să învățăm din greșeli, ca astăzi să fim printre cei mai buni. Astfel, datorită experienței pe care am acumulat-o, vă oferim consiliere gratuită pe tot parcursul evenimentului funerar, pentru a preîntâmpina situațiile neprevăzute.

Alt articol: Cum Să Alegi Servicii Funerare De Calitate?

O gamă variată de servicii funerare realizate cu profesionalism

De altfel, serviciile funerare propriu-zise pe care echipa noastră le pune la dispoziția familiilor celor decedați cuprind un pachet complet. Ne putem ocupa de toaletare și îmbălsămare (o etapă esențială), de manipularea și transportul trupului neînsuflețit și a sicriului, dar și de masa de pomenire organizată imediat după înmormântare, sau la anumite perioade de timp, conform obiceiului și dorinței clientului. Masa se poate desfășura în restaurantul propriu al firmei sau în regim de catering.

Totodată, de la Requiem puteți achiziționa sicrie, alături de accesoriile acestora. Dispunem de o gamă variată, menită să satisfacă orice condiții în ceea ce privește bugetul, designul, materialul. Acestea pot fi confecționate din lemn de plop, stejar, nuc, fag, brad, molid, mahon, dar și din alte materiale și pot fi personalizate în funcție de cerințe. Un bonus este faptul că, la cerere, specialiștii noștri pot include în pachetul de servicii funerare și întocmirea dosarului pentru obținerea ajutorului de înmormântare oferit de statul român.

Următorul articol SEO: Repatriere decedați – de ce ai nevoie de o firmă specializată?

Related Posts

2 thoughts on “Servicii funerare de calitate la Requiem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *