repatriere decedați

Repatriere decedați –transport funerar internațional

Trecerea în neființă a unei persoane apropiate ne va prinde mereu pe picior greșit. Deși este iminentă, moartea poate apărea când ne așteptăm mai puțin. Ia-ți rămas bun de la cei dragi cu ajutorul serviciilor de repatriere decedați.

Este extrem de dureros să primim vestea că un apropiat a decedat în afara granițelor. Devine cu atât mai dificil să întocmim actele necesare în vederea repatrierii. Te cuprind sentimente de neputință și deznădejde. Intervine nevoia de a-l vedea pentru ultima oară și de a fi alături de familia îndoliată. Deși resursele vă sunt slăbite, amintiți-vă că nu sunteți singuri în demersul dumneavoastră.

Alt articol de blog : Sfaturi utile pentru transport pisici UK pentru noii stăpâni

repatriere decedați

Requiem prestează servicii de repatriere decedați

Cere ajutorul specialiștilor în domeniu pentru efectuarea serviciilor de transport internațional în condiții de maximă siguranță și igienă. Dacă apelați la firma funerară autorizată Requiem, vi se oferă seriozitate, profesionalism, însoțite de servicii de înaltă calitate:

  • Cum o tragedie nu poate fi prevăzută, echipa Requiem oferă consultanță gratuită, apelând Serviciul info-clienți disponibil NON-STOP. Apelați la numărul 004- 0744887448.
  • Se realizează repatrieri din Italia, Germania, Franta, Spania, Elvetia, Anglia, Belgia, Olanda, Norvegia, Luxemburg, Ungaria, Austria, Irlanda, Suedia, și din Danemarca.
  • Sunt puse la dispoziție mașini de ultimă generație, marca Mercedes-Benz, omologate, dotate cu echipamente corespunzătoare.
  • Conservarea trupului este asigurată pe tot parcursul transportului.
  • Întocmirea actelor necesare pentru eliberarea pașaportului mortuar, alături de restul documentelor.

SC REQUIEM SRL asigură întocmirea documentelor, servicii de îmbălsămare și de conservare a corpului, întocmirea documentelor in vederea obținerii Pașaportului Mortuar, întocmirea documentelor Consulare, asigurarea unui sicriu special pentru repatrierea internațională, preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morgă, documentele vamale și nu în ultimul rând, transportul sicriului la destinația din țara în care se realizează repatrierea.

Bazează-te pe specialiști în domeniu, profesioniști ai transportului funerar. Traversați clipe dureroase, astfel că cerințele dumneavoastră sunt prioritate. Vă suntem alături!

Următorul articol de blog : Transport animale UK – ce detalii trebuie să pui la punct înainte de a pleca la drum?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *