Renault, o mașină franceză care merită luată în considerare

Corporația Renault a fost înființată de cei frați Renault, Louis, Marcel și Fernand în anul 1898. Primul autoturism, Renault Voiturette 1CV a fost vândut unui prieten de-al tatălui celor trei. În prezent marca franceză este recunoscută pentru grija siguranței mașinilor la impact, gamei sportive, succesului în cursele auto și nu în ultimul rând ca fiind inventatorul monovolumului.

Avantajele și dezavantajele prezentate de mașinile Renault

Printre plusurile mărcii Renault se numără în special design-ul original, inconfundabil care până în prezent nu a fost copiat de nici o marcă. De asemenea, piesele de schimb sunt foarte ușor de găsit iar fiabilitatea este în creștere în special la modelele noi.

Multe motoare se caracterizează prin intermediul unui consum redus iar confortul este asigurat de numeroase modele. Versiunile sportive au un raport foarte bun preț – performanță iar elementele de caroserie originale sunt ușor de găsit în cazul unei avarii ușoare. Întreținerea este relativ ieftină iar gama de vehicule comerciale sunt variate și foarte reușite în acest segment.

Renault

În special la modelele mai vechi de 8 ani, pot să apară probleme electrice iar vopseaua nu rezistă mai mult de 7 ani. Unele piese pot să fie destul de scumpe în special dacă vorbim despre modelele premium ale gamei de automobile Renault. De asemenea, unele vehicule comerciale pot să fie mai sensibile decât cele ale concurenței directe.

Investește într-o mașină bună de la Auto Dan

Dacă vrei o mașină bună atunci poți investi în Renault deoarece avantajele pe care le prezintă fac din modelele mărcii să fie o alegere inspirată. Dacă nu ai bugetul necesar pentru a cumpăra un model nou de Renault atunci îți recomandăm să vizitezi website-ul www.auto-dan.ro unde vei putea să găsești modele second hand care prezintă un raport calitate – preț foarte bun. Toate mașinile de pe acest website sunt atent verificate și sunt comercializate numai modelele care sunt în stare optimă atât din punct de vedere tehnic cât și estetic.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *