parchet

Parchet laminat Classen natural

Parchetul laminat classen natural prestige are o nuanță deschisă, cu un stil modern, dar în același timp clasic, reușind să creeze astfel, o atmosferă călduroasă și primitoare oriunde este ansamblat. Se potrivește atât cu o mobilă clasică, cât și cu una modernă, oferind camerei un aspect proaspăt și aranjat. Parchetul laminat este fabricat în Germania, cu o grosime de 10 mm, material HDF cu dimensiunile plăcii de 16 cm/128,6 cm. fiind potrivit pentru proiectele comerciale. De menționat este faptul că, lemnul folosit pentru parchetul laminat, este unul cu o calitate superioară.
Parchetul laminat este o alegere potrivită și foarte des folosită în amenajările interioare, dar nu numai.

Ca și oricare altul și acest parchet, are suficiente avantaje. Primul dintre ele, ar fi faptul că, se curăță foarte rapid, ușor, lăsând în urmă, un aspect îngrijit și nou, ba chiar strălucire, chiar și după 10 ani. Un alt mare atu este faptul că, acest parchet laminat, spre deosebire de altele, are posibilitatea montării fără lipire, într-un timp relativ scurt.
Totodată, prețul parchetului este de 64,99 lei, un preț foarte bun pentru această perioadă de pandemie, care nu ține tocmai cu noi și planurile noastre. Magazinul nostru Micasa, oferă clienților noștri, care de cele mai multe ori ne devin prieteni, prețuri mici, produse de înaltă calitate, consultanță, timp pentru a răspunde la întrebările pe care știm că le aveți, încredere, sinceritate și vă putem promite că vă așteptăm cu zâmbetul pe buze în magazinele noastre din Galați și Brăila, oricând veți vrea să ne vizitați.

Citește alt advertorial : Ținuta perfectă – calitate la un preț avantajos


Dacă sunteți pasionat de frumos, de simplitate, dar în același timp de bun gust, însă nu vreți să renunțați la calitate și nici la rezistentă, în acest caz, vă anunțăm că ați ajuns unde trebuie și ați găsit ceea ce căutați, și anume parchetul laminat classen natural prestige. Încorporează simultan foarte bine, frumusețea cu păstrarea ca nou și cu durata lungă de viață. Vă recomandăm cu drag. Parchetul laminat classen natural prestige! Adu frumosul în casa ta.

Următorul articol : Tipuri de îmbrăcăminte damă care maschează picioarele groase

Related Posts

3 thoughts on “Parchet laminat Classen natural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *