Pantofi potriviți pentru o rochie neagră elegantă

Rochiile negre sunt un must have al oricărei garderobe deoarece te pot scoate din impas în orice situație dar pentru a le purta cu stil ai nevoie de o pereche de pantofi potriviți. Bazându-te pe modelul de rochie neagră pe care o ai în garderobă sau pe care dorești să o achiziționezi, trebuie să alegi și pantofii respectiv accesoriile potrivite. Drept urmare, îți vom oferi câteva sfaturi care te vor ajuta să îți faci o idee despre cum trebuie să arate pantofii perfecți pentru modelul de rochie neagră pe care dorești să o porți.

Pantofi potriviți pentru diverse tipuri de rochii negre

Dacă porți o rochie neagră scurtă la o petrecere este important să ții cont de înălțimea pe care o ai. Dacă alegi pantofi cu toc foarte înalt acest lucru va crea un contrast neplăcut cu rochia pe care o porți. Optează pentru pantofi stiletto și evită platformele dacă rochia nu trece peste genunchi. Dacă rochia este cambrată pe corp și vrei să adopți un look mai sexy atunci poți alege niște botine cu toc și vârf ascuțit. De asemenea, sandalele sunt o alegere potrivită însă ai grijă la discrepanța dintre poalele rochiei și gleznele tale.

pantofi

În cazul în care ai optat pentru o rochie neagră lungă, de gală, poți purta pantofi cu toc. Faldurile rochiei vor acoperi marginea pantofilor iar astfel vei căpăta în mod subtil câțiva centimetri la înălțime. Nu este greșit nici să porți cizme înalte cu toc sub rochie însă acest look este potrivit mai degrabă pentru evenimentele non formale.

Descoperă modelul potrivit în magazinul online Deppo

Dacă ai nevoie de inspirație pentru a putea găsi cei mai potriviți pantofi pentru diverse tipuri de piese vestimentare din garderoba ta, atunci pe website-ul www.deppo.ro vei putea să găsești multe modele deosebite. Pantofii din acest magazin online sunt de calitate, rezistente și durabile, așadar vei putea să te bazezi oricând pe acestea indiferent dacă mergi la un eveniment special sau pur și simplu ai nevoie de o încălțăminte adecvată pentru fiecare zi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *