Pantofi damă cu toc gros – cum să le porți?

Majoritatea femeilor au în garderoba lor pantofi damă cu toc gros deoarece sunt comozi, practici și pot să fie purtați la foarte multe tipuri de ținute. Gama de pantofi cu toc gros este una extrem de variată deoarece poți găsi modele casual pentru fiecare zi până la modele elegante care se potrivesc a fi purtate la evenimente. Astfel, pentru a putea avea un look demn de remarcat, tot ce trebuie să faci este să ții cont de câteva recomandări.

Cum poți purta pantofi damă cu toc gros?

Dacă ești adepta unui stil vestimentar minimalist, atunci vei putea sparge monotonia ținutei prin a adăuga o pereche de pantofi damă cu toc gros și în nuanțe mai îndrăznețe. Chiar dacă obișnuiești să porți astfel de pantofi damă la ținute casual, trebuie să știi că vei putea obține un look deosebit și dacă vei asorta pantofii la o ținută elegantă. Atunci când porți încălțăminte cu toc gros este important să menții întreaga ținută în echilibru. De exemplu, dacă ai ales o ținută care deja are foarte multe detalii atunci asortează totul cu pantofi în culori neutre.

pantofi damă

Modelele de pantofi damă cu toc gros fac casă bună și cu rochiile lejere de vară, toamnă sau primăvară. Pentru a obține un look care să atragă privirile de admirație ale celor din jur, asortează rochia cu pantofi în culori intense și print-uri la modă. De asemenea, poți purta acest tip de pantofi și cu perechea ta preferată de jeanși.

Descoperă cele mai noi colecții în magazinul online Deppo

Dacă vrei să îți completezi garderoba cu o pereche de pantofi damă cu toc gros, vei putea găsi multe opțiuni pe website-ul www.deppo.ro. Aici vei putea cumpăra încălțăminte de calitate care te va ajuta să creezi ținute în tendințe, în culori și stiluri pentru orice preferință. Descoperă cele mai noi colecții și poartă pantofii care ți se potrivesc.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *