Ochelari de protecție – cum ne ajută aceștia?

Dacă aruncăm o privire la ceea ce promit producătorii de ochelari de protecție, observăm că în spatele conceptului acestor ochelari este protejarea de razele dăunătoare emanate de ecrane digitale, cum ar fi cele ale calculatoarelor, telefoanelor mobile, tabletelor sau televizorului.

Sunt comercializați ca fiind ochelari speciali care ne ajută să lucrăm și să vedem mai bine. Cei de protecție pentru calculator ajută organismul să-și mențină bioritmul natural, neutralizând lumina albastră pe care o primim din surse artificiale, ne protejează de razele UV dăunătoare și îmbunătățesc acuitatea vizuală prin reducerea reflexiei și a intensității luminii.

Lentilele ochelarilor de protecție sunt făcute dintr-un tip de polimer plastic, fiind același material din care sunt fabricate multe lentile pentru ochelari de soare, fiind rezistent la zgârieturi și blochează o mare parte din razele UV. Materialele din care sunt fabricate aceste lentile sunt un tip de rășină dură, ușoară și transparentă, care oferă protecție UV naturală, rezistente la zgârieturi, la substanțe chimice, vopsele, sunt mai groase și mai ieftin de produs.

Ochelari de protecție

Ochelari de protecție – beneficii

Toate lentilele pentru ochelarii de protecție au o ușoară nuanță galbenă, care permite lentilelor să aibă proprietăți antireflex, și de blocare a luminii albastre. Această nuanță nu schimbă percepția culorilor, cu toate astea, intensitatea culorii obiectelor albastre și violete este oarecum afectată, deoarece lentilele filtrează o parte din acest spectru. Clienții se pot aștepta ca aceste culori să aibă mai puțină vivacitate din cauza unui număr mai mic de fotoni care ajung la ochi, totuși, acest aspect, fiind motivul pentru care mulți clienți susțin că ochelarii de protecție calculator îi ajută.

Ochelarii de protecție de la Avisia, ne protejează ochii de razele UV, blocând complet radiația. Acest lucru se datorează materialului din care sunt confecționați, și este identic cu modul în care funcționează ochelarii de soare. Nu mai sta pe gânduri.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *