Obiecte sanitare negre, pentru o baie de lux

Dacă îți dorești ca baia ta să arate cât mai nonconformist și surprinzător, atunci propunerea noastră este să folosești obiecte sanitare negre. Deși pare o culoare sumbră care nu își are locul într-un spațiu destinat pentru relaxare, are un efect impresionant și oferă o strălucire mai puternică decât culorile vii. Negrul denotă o eleganță aparte și creează contraste plăcute într-o baie, așadar, nu trebuie să îți faci probleme în ceea ce privește potrivirea cu restul design-ului.

Negrul, o culoare suprinzătoare dar elegantă pentru obiecte sanitare

Deși negrul este considerată a fi o nuanță nepotrivită pentru spațiile mici, dacă îl folosești corespunzător, atunci poate să depășească barierele care țin de mărimea spațiului. Deși nu este o culoare obișnuită mai ales pentru obiecte sanitare, pe piață vei putea să găsești foarte multe modele. De exemplu, un lavoar negru cu inserții aurii, pentru blat, poate să creeze un aspect surprinzător dar și de lux. Poți crea contraste de alb și negru, o combinație atemporală care te va asigura că baia ta va fi în tendințe chiar și după mulți ani.

obiecte sanitare

Acolo unde este mai mult spațiu posibilitățile sunt nenumărate, poți opta pentru o baie full – black sau să folosești inserții de culoare. Dacă nu ești sigur că dorești să ai o baie complet neagră, atunci poți să te rezumi să cumperi doar obiecte sanitare negre sau doar gresia și faianța să fie în această culoare.

Alege produse de calitate pentru un design de top de la Pro Era

Dacă ai nevoie de obiecte sanitare deosebite, negre dar și pe alte nuanțe impresionante, și dorești ca acestea să fie o investiție cât mai bună pe termen lung, atunci vei putea găsi o colecție variată pe website-ul www.pro-era.ro. De asemenea, vei putea găsi multe idei bune cu care poți transforma baia într-un loc elegant și impresionant.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *