Obiecte sanitare negre – cum se întreţin?

Renovarea oricărei locuinţe presupune să schimbi tot ceea ce înseamnă obiecte sanitare, baterii, finisaje, mobilier, astfel încât totul să fie în armonie deplină şi aliniat cu dorinţele tale. Parcă ţi-ar plăcea să completezi locuinţa cu baterii de culoare neagră care totuşi să fie diferite de tot ceea ce ai utilizat până în prezent. Însă, ai o reticenţă în ceea ce priveşte întreţinerea şi curăţarea acestora. În ultima perioadă modelele de obiecte sanitare negre au devenit foarte populare iar întreţinerea acestora nu este atât de complicată.

În special modelele de obiecte sanitare pe culoarea negru mat sunt foarte atractive şi elegante, fiind preferatele designerilor de interioare.

Recomandări de întreţinere pentru obiecte sanitare negre

Partea neplăcută a acestor obiecte sanitare negre este aceea că orice urmă de zgârietură sau defect se poate vedea cu uşurinţă cu ochiul liber. Cel mai bine este ca atunci când cureţi o baterie neagră, mată este să renunţi la soluţiile abrazive deoarece, chiar dacă nu se va observa dacă le foloseşti o dată sau de două ori, în timp defecţiunile de vor adânci şi se vor vedea. Este recomandat ca pe suprafeţele mate să eviţi produsele de curăţare pe bază de ceară deoarece acestea adaugă strălucire.

Alt articol de blog : Proteine sală – cum îţi dai seama care sunt cele mai bune

obiecte sanitare

Foloseşte întotdeauna o cârpă curată din microfibră pentru a curăţa suprafaţa şi vei putea întreţine mai uşor o suprafaţă mată. Dacă nu reuşeşti să îndepărtezi grăsimea care se adună la baza bateriei atunci poţi utiliza şi un detergent cu alcool care va dizolva acumularea de murdărie.

Alege produse potrivite pentru curăţare şi bucură-te de un design excepţional

În contact cu orice obiect metalic, aceste obiecte sanitare negre se vor zgâria aşadar este nevoie să tratezi suprafeţele cu respect. Alege întotdeauna produse de curăţat special gândite pentru astfel de surpafeţe.

Dacă ai decis că este timpul să faci o schimbare în casa ta atunci ai nevoie de cele mai bune obiecte sanitare. Vei putea găsi baterii pentru baie de culoare neagră dar şi alte modele de calitate premium în magazinul online www.pro-era.ro.

Următorul articol de blog : Shake proteine – cât este bine să consumi pe zi?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *