Mașini rulate – alegerea este bună sau rea?

Pe piața din România se găsesc spre comercializare foarte multe mașini rulate. Anul trecut au fost înmatriculate peste 500.000 de vehicule.

 Aceasta se datorează și faptului că, în 2017, taxa de mediu a fost suspendată. De atunci parcurile auto sunt pline de mașini second hand, multe dintre ele mai vechi de 15 ani care nu prezintă o garanție. Așadar, afacerile persoanelor care aduc mașini din străinătate merg foarte bine.

Nu putem spune același lucru și despre cumpărători. Aceștia pot fi înșelați cu ușurință de către vânzători, care nu țin cont de siguranța cumpărătorilor ci doar de câștigurile lor. Mai mult decât atât, mașinile second hand vechi nu sunt sigure în trafic și poluează peste limita admisă de lege.

Mașini rulate

Unde găsești cele mai sigure mașini rulate?

De asemenea, mașinile foarte vechi primesc de multe ori un kilometraj nou. Prețurile bune pot ascunde și o uzură a motorului care nu poate fi descoperită la prima vedere. Aceste probleme nu trebuie să descurajeze cumpărătorul. Sunt opțiuni de a putea alege o mașină bună din punct de vedere al raportului calitate-preț. De aceea, cea mai bună soluție este să cumperi mașini rulate de la un dealer autorizat cum ar fi www.auto-dan. ro.

Aici, sunt atent verificate și pregătite minuțios pentru a fi vândute, cu carte service, kilometri reali pe că îi are, garanția că te vei putea folosi un timp îndelungat de ele.

Există aspecte care fac diferența între un client mulțumit și unul care regretă investiția făcută. Detaliile importante nu pot fi aflate decât în urma unei verificări de bună calitate. Găsești tot felul de modele la prețuri pentru fiecare buzunar. Le puteți achiziționa cu cash sau în rate fixe fără avans. Vă așteptăm cu drag pe site-ul nostru pentru a vă arăta ce avem în stoc și a vă oferi consultanță de calitate.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *