Mașini hidramate – tot mai căutate de șoferii noștri

Este cunoscut faptul că țara noastră nu se află printre primele locuri când vine vorba de achiziția unei masini hidramate, dar ușor, ușor conceptul cutiei automate își face loc și la noi. Deja se vede că vânzarea acestor mașini a crescut și este încă în creștere. Se pare că șoferii noștri au început să vadă avantajele cutiei automate, pentru că cele moderne sunt ușoare și controlate de computere care o fac să aibă mereu turația optimă pentru un consum scăzut.

Nu vei tura niciodată motorul, schimbările de viteze se vor face în momentul oportun. Șoferul primește ajutor din plin ca să aibă un consum redus, acesta fiind unul din principalele targheturi ale producătorilor care trebuie să respecte legislația despre emisii și poluare.

Cea mai cunoscută trăsătură a cutiilor automate este comoditatea, faptul că ai doar două pedale și confortul tău ca șofer este extrem de important. În trafic fiind, nu vei mai apăsa pedala de ambreiaj des, acest exercițiu nefiind necesar la o cutie automată.

Mașini hidramate

Mașini hidramate – metode de verificare

Dacă ești hotărât să achiziționezi o mașină hidramată, atunci cea mai bună alegere o poți face din parcul auto Auto Dan SRL, care îți pune la dispoziție o gamă variată de mașini.

Mai întâi de toate trebuie să fii informat cu privire la câteva lucruri importante în momentul achiziției, ceea ce angajații noștri te vor consilia pentru a alege ce este mai bun pentru tine.

Primul lucru pe care trebuie să-l verifici la o cutie hidramată este nivelul uleiului, și faptul că acesta trebuie să fie curat, transparent, și să nu existe scurgeri.

Plecarea de pe loc a mașinii trebuie să fie una lentă, fără smucituri, iar la drum întins mașina trebuie să schimbe vitezele în funcție de cum se accelerează.

Noi, cei de la Auto Dan SRL, te vom ajuta să alegi mașina dorită, fără a avea pe parcurs neplăceri.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *