Mașină second hand – la ce să fii atent când cumperi?

Dacă te-ai hotărât că a venit timpul să îți cumperi o mașină second hand deoarece una nouă costă prea mult, trebuie să fii atent la câteva lucruri. Deși pare un proces simplu, achiziționarea unei mașini la mâna a doua necesită foarte multă atenție din partea ta. Dincolo de aspectul frumos lustruit se pot ascunde defecțiuni tehnice costisitoare.

Drept urmare, este nevoie să fii atent la o serie de detalii pentru a nu fi păcălit și să beneficiezi de toate avantajele pe care ți le poate oferi o mașină.

Aspecte la care trebuie să fii atent când cumperi o mașină second hand

Pentru a evita să cumperi o mașină second hand care are un aspect ireproșabil dar numeroase defecte, este esențial să acorzi atenție la o serie de elemente precum exteriorul, interiorul, kilometrajul, motorul, cutia de viteze, ambreiajul, anvelopele și jantele, istoricul mașinii și actele.

mașină second hand

De asemenea, pentru a te putea convinge că nu este vorba despre o mașină care necesită multe reparații și se comportă bine pe drum, solicită un test drive. Dacă vânzătorul ezită și încearcă să te convingă că nu este nevoie atunci este posibil ca mașina să aibă câteva defecte ascunse. În momentul în care te vei urca în mașină și o vei conduce puțin îți vei da seama dacă are sau nu probleme, mai ales dacă ești un șofer cu experiență.

Alege să cumperi o mașină perfectă pentru tine de la Auto Dan

În cazul în care ai un prieten care se pricepe foarte bine la mașini poți să îl rogi să te ajute să alegi o mașină second hand. Dar, dacă nu ai un astfel de prieten, atunci te vei putea baza întotdeauna pe Auto Dan. Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea găsi foarte multe modele de mașini la mâna a doua în stare excelentă astfel încât să te bucuri de mașina ta pe termen lung.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *