Leasing auto – ce trebuie să știm despre el?

Leasing auto este o formă de creditare prin care o companie achiziționează o mașină la cererea unui client, iar acesta o va plăti în rate lunare conform unui contract. Au apărut în ultimul timp tot mai multe soluții de leasing oferite chiar de dealeri auto atât pentru persoane fizice cât și pentru juridice.

Leasingul financiar și cel operațional sunt cele mai întâlnite metode și sunt câteva diferențe între ele. Dacă doriți ca la sfârșitul contractului să fiți proprietarul acelei mașini, atunci este potrivit leasingul financiar.

Dacă vă doriți doar să aveți o mașină la tarife mai mici decât cele de la închirieri, atunci este mai potrivit leasingul operațional. Aceasta metodă este cea mai bună alegere pentru IMM-uri, pentru a se bucura din plin de flexibilitatea contractelor care sunt puse la dispoziție de dealeri.

leasing auto

Leasing auto – servicii oferite de RateAutoSh

Cu o experiență mare pe piață, RateAutoSh, vine cu o gamă variată de autovehicule, cât și cu produse de creditare, leasing, și multe altele. Leasingul auto reprezintă închirierea bunului pentru care beneficiarul plătește o chirie, iar la sfârșitul perioadei, acesta poate să o cumpere, să prelungească contractul sau să returneze mașina. Este de două feluri, cel financiar, care îți oferă posibilitatea să devii proprietarul de drept la finalul contractului, sau cel operațional unde mașina o ai în chirie și o restitui la finele contractului.

Fie că doriți un credit, un leasing auto financiar care vă asigură proprietatea la final, sau flexibilitatea oferită de cel operațional, avem oferte complete din care puteți să alegeți ceea ce credeți dumneavoastră că se potrivește.

Mulți optează să schimbe la un moment dat mașina din varii motive și procesul de vânzare cumpărare vine la pachet cu propriile probleme. Leasingul te scapă de toate acestea făcând trecerea la o altă mașină, mult mai ușoară, transformând-o într-o experiență obișnuită.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *