Ghete pentru femei, ideale şi pentru ţinute business

Chiar dacă este frig, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţi la ţinutele tale preferate deoarece poţi obţine combinaţii inedite şi atunci când porţi nişte ghete călduroase. Pentru a te bucura de ţinute care să impresioneze la o întâlnire business tot secretul este să ştii cum poţi adapta diverse piese vestimentare astfel încât să obţii o combinaţie de succes.

Idei de ţinute business care pot fi purtate cu ghete

Pentru că temperaturile de iarnă sunt scăzute, poţi asorta un pulover cu o cămaşă şi o pereche de blugi skinny la un model de ghete cu talpă joasă sau toc gros care să îţi asigure confort. Completează ţinuta cu o geacă care să se asorteze cu ghetele. Dacă întâlnirea nu este una sobră atunci poţi adăuga o pată de culoare pentru a oferi echilibru întregii ţinute. Nu neglija nici importanţa accesoriilor deoarece un ceas sau o brăţară elegante vor crea un balans perfect ţinutei tale.

Alt articol de blog : Micasa – Magazinul care poate deveni prietenul tău!

ghete

Dacă nu vrei să renunţi la eleganţă nici măcar pe perioada iernii, atunci îţi recomandăm să alegi o rochie din catifea sau stofă. Alege un model de rochie cu lungime midi sau maxi, sub care să porţi o pereche de colanţi care să te apere de frig. Completează ţinuta cu o pereche de ghete şi un palton lung până la glezne. Nu exagera cu accesoriile deoarece vrei să scoţi în evidenţă rochia.

O altă idee de ţinută potrivită pentru a fi asortată cu ghete este să alegi o pereche de pantaloni largi şi o bluză mulată. Pantalonii largi tip fustă sunt ideali pentru iarnă deoarece poţi purta dedesubt colanţi sau dress-uri mai groase. În contrast cu croiala pantalonilor alege o bluză mulată pentru a nu lăsa impresia că încerci să ascunzi nişte kilograme în plus. Asortează totul cu o pereche de ghete.

Alege un model de ghete de calitate de la Deppo

Este foarte uşor să adaptezi foarte multe tipuri de ţinute la ghete şi să obţii combinaţii de efect care să impresioneze chiar şi la întâlniri business. Faptul că afară este frig nu înseamnă că nu poţi să arăţi senzaţional. În magazinul online www.deppo.ro vei putea găsi multe modele de ghete drăguţe şi confortabile, la cele mai bune preţuri.

Următorul articol de blog : Ușile de interior – Cum să le alegem inteligent. Simplitate și confort

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *