Fose septice – trei mituri frecvent întâlnite

Ca orice alt produs de pe piaţă şi aceste fose septice cunosc o serie de mituri care s-au conturat datorită lipsei încrederii oamenilor în ceea ce priveşte eficienţa funcţionării acestora. De asemenea, aceste mituri se datorează şi faptului că oamenii vorbesc despre produse şi s-au conturat diverse poveşti în jurul acestora. Vom încerca să cuprindem în aceste câteva rânduri cât mai multe dintre aceste mituri despre fose septice şi să le infirmăm sau confirmăm în funcţie de caz.

Mit: cantitatea de apă consumată de o familie nu afectează costurile unei fose septice

Atunci când cantitatea de apă consumată într-o gospodărie creşte, o dată cu acest obicei va fi necesar ca aceste fose septice să fie vidanjate mai des. De asemenea, va necesita să fie întreţinută corespunzător.

fose septice

Mit: Dacă nu este stricată atunci nu trebuie reparată

Nu aştepta să vină acel moment în care fosa septică începe să prezinte probleme care pot să afecteze confortul din gospodăria ta. Mentenanţa unei fose septice asigură funcţionarea optimă a întregului sistem şi se previn, de cele mai multe ori, probleme grave care ar putea să te coste mai mult la final. Pe termen lung, vei vedea că dacă acestea sunt întreţinute corespunzător vor avea o durată de viaţă mai îndelungată.

Mit:  Dacă chem o firmă de instalaţii o să mă coste foarte mult

În realitate dacă nu colaborezi cu experţi în domeniu la final va ajunge să te coste mai mult. Dacă vei alege cel mai mic preţ de pe piaţă şi nu pui accent pe calitatea lucrărilor realizate atunci este posibil să te confrunţi cu probleme la puţin timp după instalare.

Atunci când vine vorba despre fose septice nu trebuie să te bazezi pe noroc, este mai bine să colaborezi cu o firmă cu experienţă care poate să ofere cele mai bune recomandări de întreţinere şi exploatare. Pentru a solicita o ofertă de preţ, tot ce trebuie să faci este să accesezi website-ul www.ecowalburg.ro.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *