Brățări placate cu aur de calitate premium

Amunis dispune de o gamă selectă de peste 1500 de produse de lux cu care să marchezi momente speciale din viața ta. Poți opta pentru brățări confecționate din materiale durabile precum oțel inoxidabil placat cu aur de 18K, respectiv, 24K. Seturile placate cu aur, alcătuite din cel mult trei brățări reprezintă o idee excelentă de cadou pe care să o iei în considerare pentru a face o bucurie persoana iubită. Datorită unui sistem reglabil ce permite ajustarea lungimii brățării (între 15 și 25 cm) și aspectului modern, elegant, unisex, acestea sunt potrivite oricărui tip de încheietură.

Alt articol de blog : Găzduire website – cum să alegi furnizorul corect

brățări placate cu aur

Bijuteriile sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri, astfel că o brățară specială reprezintă un gest memorabil. Asigură-te că alegi modelul potrivit, care evocă sentimentele pe care le porți în suflet față de persoana căreia îi faci o bucurie, în timp ce amunis.ro se ocupă de calitatea produselor tale preferate la prețuri corecte. Oferă un cadou special, prezentat cum trebuie, intr-o cutie elegantă, inclusă in preț. Marchează momente speciale cu brățări speciale!

Brățări placate cu aur la ofertă !

Poți intra pe site-ul amunis.ro și găsesți sute de modele de brățări placate cu aur, diferite charm-uri, diferite modele de placaj (18 karate si 24 de karate), reglabile și elastice, din pietre naturale sau oțel inoxidabil. Brățările pot fi purtate atât de femei, cât și de bărbați.

Amunis oferă împachetaj de cadou gratuit: cutie de bijuterii gratuită, pungă de cadou, factură, certificat de garanție, certificat de originalitate, voucher cadou pentru următoarea comandă și carte de vizită.

Pe lângă brățări, de pe site poți cumpăra și parfumuri arabesti. Prețurile sunt mici, calitatea este foarte bună, persistente, cu siaj puternic. Dacă vrei să lași o urmă puternică de parfum pe unde mergi, atunci încearcă aceste parfumuri !

Următorul articol de blog : Repatriere decedați –transport funerar internațional

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *