Baterii de baie sau bucătărie – Pro Era Solutions

Te-ai apucat de construcția sau renovarea unei băi/ bucătării? Cauți baterii de baie? Intră pe pro-era.ro și vezi oferta noastră din această categorie. Avem produse de calitate pe gustul tuturor. Fie că cauți baterie de chiuvetă sau duș, lavoar sau bideu, pentru baie sau bucătărie, noi le avem pe toate.

Comandă acum și ai transportul prin curier gratuit la toate produsele. Ai drept de retur 14 zile de la momentul întrării în posesia comenzii, transportul aferent returnării fiind suportat de către client. Livrarea se va face prin firmele de curierat DPS, GLS sau SAMEDAY. Îți oferim garanție 24 de luni la toate produsele.Rolul unei baterii în designul băii sau a bucătăriei

Următorul articol de blog : Dezinsecţie – află de ce este periculos să ai gândaci de bucătărie

baterii

Rolul unei baterii în designul băii sau a bucătăriei

Bateriile sunt ca un “accesoriu” de lux care trebuie să fie potrivit chiuvetei pe care o insoteste si sa îi pună în evidență valoarea. Găsiți in colecția noastră atât baterii chrome cat și baterii negru mat perfecte pentru gusturile dumneavoastră. Trebuie să luați în considerare câteva lucruri înainte de a cumpărat o baterie. Bateriile de calitate vor fi mereu mai grele, umplute cu materiale de ca litere și rezistent la uzură, de obicei din alamă sanitară a cărei conținut de cupru este recomandat să fie de peste 59%.

Bateriile sanitare pot aduce  culoare in baia ta sau pot fi legatura dintre designul obiectelor sanitare si restul baii. Din punct de vedere functional ele au trei categorii: baterii de cada, baterii de dus si baterii de bideu. Alege mereu baterii compatibile cu baia ta. Pentru spatiile mici se potrivesc bateriile de dimensiuni mici pentru a nu ocupa și mai mult spațiu, in timp ce in spatiile mari bateriile mari pot aduce un plus de rafinament, dând impresia de lux. Daca alegi baterii inchise la culoare, trebuie sa iei in considerare faptul ca sunt mai greu de întreținut. Urmele de sapun sau ale produselor de curatat sunt mult mai vizibile, necesitând o atenție sporită.

Alt articol de blog : Ce este găzduirea unui site web ? Tot ce trebuie să știi

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *