Auto rulate – la ce te uiți când cumperi?

Vânzările pe piața de auto rulate se bucură de o popularitate crescută datorită prețurilor avantajoase care se găsesc și a ofertelor bune. Totuși, achiziționarea unei mașini second hand trebuie făcută cu responsabilitate deoarece pe cât de atractivă ar fi piața nu toți vânzătorii pot să fie de bună credință iar mașinile să ascundă o serie de defecte foarte costisitor de remediat. Pentru a evita un astfel de scenariu este recomadat să fi atent la o serie de aspecte.

Ce trebuie să verifici neapărat la auto rulate?

Cele mai importante aspecte pe care trebuie să le verifici sunt seria de sașiu și motor, airbag-uri, aspectul interior și exterior, dacă are lovituri laterale, urme de rugină, opțiuni funcționale, mecanică și acte. Pentru a depista eventualele probleme pe care le-ar putea prezenta mașina îți recomandăm să efectuezi o verificare la un service autorizat.

auto rulate

De asemenea, cu ajutorul seriei de sașiu poți verifica online dacă modelul de auto rulate pe care vrei să îl cumperi a fost implicat în accidente rutiere prin accesarea istoricului. Aceste aspecte sunt importante de verificat deoarece în caz contrar, dacă se dovedește că vânzătorul nu a fost de bună credință, la final, mașina te poate costa mai mult decât merită.

Colaborând cu Auto Dan vei beneficia de mașini bune atent verificate

Pentru a evita situațiile nedorite și să te bucuri de modele auto rulate care sunt în stare bună, colaborează cu dealeri autorizați. Îți recomandăm să acorzi timp suficient căutărilor unei mașini potrivite și să intri pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea descoperi servicii de calitate și mașini atent verificate. Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața auto second hand și personal cu experiență, gata să îți ofere consiliere vei putea găsi un model potrivit nevoilor și dorințelor tale. În plus, poți beneficia de soluții de finanțare calculate în rate avantajoase, astfel încât să nu fii nevoit să renunți la confortul tău.  

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *