Auto rulate – de la cine merită să cumperi?

Atunci când vrei să cumperi auto rulate un filtru important este să selectezi tipul vânzătorului de la care să achiziționezi. La acest capitol ai mai multe opțiuni: persoane fizice care vând mașina personală, persoane fizice care se ocupă de vânzare mașinilor altora (așa zișii samsari), parc auto sau dealer independent și dealer autorizat. Fiecare dintre aceste opțiuni vine împreună cu o serie de puncte forte și puncte slabe. În principiu este în regulă să achiziționezi de la oricare dintre aceștia dar este o condiție esențială să fii cât mai bine informat în legătură cu seriozitatea și profesionalismul de care dau dovadă.

De unde se merită să cumperi auto rulate?

În cazul în care nu ai mai achiziționat auto rulate, atunci când apelezi la samsari sau la persoane fizice, achiziționarea de mașini este precum un joc la loterie. Astfel, este mult mai recomandat să apelezi la un dealer autorizat care are un sediu la care îl găsești întotdeauna, mașinile sunt verificate în prealabil, este obligat conform legii să ofere garanție și poate să îți furnizeze toate detaliile legate de istoricul autovehiculului.

auto rulate

Atunci când apelezi la un dealer autorizat un dezavantaj ar fi acela că nu există o flexibilitate așa de mare în ceea ce privește negocierea prețurilor. Însă, considerăm că este mult mai bine să plătești un preț corect pentru o mașină bună decât să constați că o ții mai mult în service și nu îți este de prea mare ajutor. Nici o persoană fizică și nici un samsar nu vor putea să îți ofere garanție. Mai ales dacă este vorba despre o mașină cu defecte ascunse vei putea cădea foarte ușor în diverse capcane.

Apelează cu încredere la Auto Dan pentru cele mai bune mașini second hand

Dacă vrei să cumperi în cele mai bune condiții auto rulate, atunci tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea găsi mereu profesioniști care pot să te informeze corect și concret încă de la început pentru a putea achiziționa o mașină de care să te bucuri pentru mult timp.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *