Amunis: Semnificatiile charm-urilor “Buddha”

Buddha este un simbol extrem de puternic. Acest nume înseamnă “Cel trezit”, “Cel treaz” și se referă la cei care s-au trezit spiritual, la iluminați, deși numele îi este atribuit lui Siddhartha Gautama, fondatorul budismului. Este un simbol al păcii, al compasiunii, al bucuriei și al credinței.

Buddha

Statuetele care-l reprezintă pe Buddha sunt prezente peste tot (chiar dacă Buddha s-a născut în India) și li se atribuie unele dintre cele mai importante semnificații. De asemenea, obiectele care îl reprezintă pe Buddha sun realizate din diferite materiale (lemn, sticlă, piatră, rășină, metale prețioase) și sunt păstrate în case ca obiecte decorative sau chiar bijuterii.

De menționat este faptul că Buddha nu este considerat zeu sau divinitate, ci o ființă umană care a atins iluminarea, transmițând-o mai departe discipolilor lui.

Buddha – un charm care ajută la conștientizare

Buddha

Brățările Amunis au în componența lor acest obiect de mare valoare spirituală. Este un charm care ajută la conștientizare, la iubire față de semeni, la bunătate, la generozitate, la recunoașterea esenței din interior, la echilibrul interior, dar și la bogăție și prosperitate. Nu trebuie să fii budist ca să te bucuri de acest simbol încărcat cu energii pozitive. Optează pentru acest charm dacă simți nevoia de stabilitate la nivel emoțional sau dacă dorești să îmbunătățești anumite aspecte ale vieții tale. În perioadele de stres sau oboseală, poartă brățara Amunis cu charm-ul care-l înfățișează pe Buddha. Va echilibra aceste aspecte și va aduce liniște.

Mai jos, câteva dintre învățăturile lui Buddha la care ar trebui să reflectăm:

„Mintea este totul. Devii ceea ce gândeşti.“ „Fereşte-ţi mintea de gânduri negative.“ „Suntem formaţi de gândurile noastre; devenim ceea ce gândim.“

Intră pe site-ul www.amunis.ro și alege brățara care te inspiră. Alege-o pe care te face să te simți puternic. Vezi întreaga colecție de brățări pentru femei și bărbați și bucură-te de super prețurile din această perioadă. Beneficiezi de extra reducere de 10% la 2 brățări comandate și de 20%, la 3 brățări comandate. Transportul este gratuit la comenzi de peste 150 de lei, așa că răsfață-te cu bijuterii pe măsura așteptărilor. Adaugă în coș mai multe și dăruiește-le și celor dragi cu ocazia sărbătorilor. Vei aduce multă bucurie.

Related Posts

2 thoughts on “Amunis: Semnificatiile charm-urilor “Buddha”

  1. Georgiana Marin says:

    Absolut superbe brățările și de o calitate superioara!

  2. Adriana Calcan says:

    Aceste bratari sunt absolut deosebite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *