3 tipuri de brăţări care pot fi purtate la orice ţinută

Femeile care ştiu să poarte brăţări şi cunosc toate trucurile de asortare a acestora cu diverse tipuri de ţinute vestimentare, sunt cele mai sofisticate. Totuşi, bijuteriile de calitate, realizate din materiale preţioase aşa cum este aurul, argintul sau platina, nu sunt întotdeauna accesibile oricărei femei. Totuşi, acest lucru nu înseamnă că nu mai poţi purta brăţări de calitate deoarece în multe magazine online, aşa cum este şi Amunis, vei putea găsi bijuterii placate cu aur şi alte materiale preţioase la preţuri accesibile.

În special brăţările care au un caracter versatil şi sunt confortabile de purtat reuşesc să complimenteze orice ţinută. Aşadar, iată trei modele de bijuterii care te vor putea ajuta să creezi ţinute deosebite indiferent de situaţie:

Brăţări fixe pentru femei

Modelele de brăţări fixe, care sunt o combinaţie între clasic şi opulent este un model care  poate să fie purtat cu încredere la orice ieşire de seară sau chiar şi ziua împreună cu o ţinută neutră, smart casual sau feminină. O brăţară simplă, cu un detaliu opulent şi strălucitor poate să  transforme o ţinută simplă într-una demnă de admirat.

Alt articol de blog : Obiecte sanitare potrivite pentru băi vintage

brăţări

Bijuterii cu pietre semipreţioase

În special modelele de brăţări cu pietre sunt foarte apreciate. Mai ales un model placat cu aur şi cu pietre naturale, va crea un efect deosebit şi vei fi admirată pentru bunul tău gust în materie de bijuterii. La Amunis vei putea să găseşti multe modele de brăţări cu pietre semipreţioase deosebite care vor complimenta ţinutele tale de zi cu zi. În special modelele reglabile le vei găsi foarte utile deoarece nu vei greşi niciodată măsura.

Alege modele cu zale pentru a fi în tendinţe

Un alt tip de brăţări care te va scoate din impas sunt cele cu zale. Acestea, după o perioadă în care au stat într-un con de umbră au revenit în atenţia marilor case de modă. O bijuterie simplă dar de efect, aşa cum este şi nevoie pentru a te pune în valoare.

Următorul articol de blog : Ghete pentru femei, ideale şi pentru ţinute business

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *